tiistai 22. toukokuuta 2012

Kukkulan kuningas

Viime viikolla saimme kutsun lähteä kevyelle sunnuntaikävelylle. Olin innoissani kun saimme mahdollisuuden osallistua norjalaisiin harrastuksiin paikallisten seurassa. Sääkin osoittautui mainioksi ulkoilukeliksi.

Sillä aikaa kun muut hipsivät kevyin askelin vaikeakulkuista rinnettä ylös, niin minä tein kuolemaa jo taipaleen alkuvaiheessa. Tätä metsässä tarpomista on selkeästi alettava harrastamaan enemmän, jotta pysyisin jatkossa muiden tahdissa. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin - kukkula tuli valloitettua ja oli mukavaa katsella upeita maisemia tauon aikana ennen laskeutumista. Nousimme (tietääkseni) Kolsåstoppen-nimisen kukkulan päälle joka on luonnonsuojelualuetta.

Oslon keskusta ja Bygdøy näkyvät suunnilleen keskellä kuvaa.

Seurueen koirakin malttoi hetken levähtää, vaikka vauhtia piisasi koko matkan ajan.

2 kommenttia:

 1. Kolsåstoppenille on kyllä melkoinen kiipeäminen. Näittekö kalliokiipeilijöitä jyrkimmällä seinämällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni sanoivat että 3 km oli se matka joka huipulle noustiin. Oli se mulle aika iso ponnistus kun en paljon liikuntaa ole harrastanut, mutta toisaalta sain siitä kipinän aloittaa luonnossa lenkkeilyn :) Nämä kaupungin tasaiset asfaltit onkin ihan tylsiä, mielummin loikin metsäpoluilla.

   Ei näkynyt kiipeilijöitä, saatiin olla melko rauhassa kun huipulle päästiin, mutta takaisin lähtiessä huomattiin että meidän taakse kalliolle oli kerääntynyt paljon muitakin ulkoilijoita.

   Poista